Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμος στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα.
Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο.
«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε:
«Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».
«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα του Πάσχα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τους γονείς της
- Grande League: Κάθε Κυριακή στις 22:30 η αθλητική ενημέρωση στο OPEN γίνεται…GRANDE!
- Κορυφαία ματς της SuperLeague 2 σε ACTION 24 και Athletiko.gr!
- ΕΡΤ1 – «Ό,τι αξίζει»: Πρεμιέρα Κυριακή 21.09.2025 – Ένα ξεχωριστό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
- Συγκλονιστική σκηνή: Ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας στο βόλεϊ ενημερώνεται μέσα στο γήπεδο ότι η μητέρα του πέθανε – Βίντεο
- Δύο νέες δημοσκοπήσεις: Πρώτη με διαφορά η ΝΔ, τι λένε οι πολίτες για το πιθανό κόμμα Τσίπρα, πώς αξιολογούν τους πολιτικούς αρχηγούς
- Χρήστος Κούγιας: Το νέο εγχείρημα προς τιμήν του πατέρα του, Αλέξη Κούγια
- Νίκος Μακρόπουλος – Γιώργος Σαμπάνης: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook