Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις παρεμβάσεις στην Ακρόπολη.

Διαψεύδει την βλάβη στον ανελκυστήρα της Ακρόπολης το Υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωση του, μετά από δημοσίευμα που απεστάλη στη διεύθυνση της Liberation και  παράλληλα δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή του συντηρητή του ανελκυστήρα.

Η επιστολή αυτή εστάλη σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού το Σάββατο 8 Μαΐου και ενημερώνει ότι «ουδεμία βλάβη έχει ο ανελκυστήρας πλαγιάς ο οποίος όπως γνωρίζετε και προσωπικά λειτουργεί κανονικότατα».
«Συνεπώς, τα δημοσιεύματα απέχουν από την πραγματικότητα και ιδίως στο κομμάτι της υποτιθέμενης βλάβης καθώς ως η ελληνική εταιρεία εγκατάστασης γνωρίζουμε πολύ καλά την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία από την παράδοσή του έως τώρα».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος κάνει λόγο για «δασκαλίστικο και υπεροπτικό ύφος» από πλευράς του Υπουργείου.

«Το ΥΠΠΟΑ σπεύδει να “διορθώσει” δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, τα οποία δεν ακολουθούν τη “γραμμή” που το ίδιο περνά στα φίλα προσκείμενα σε αυτό εγχώρια μέσα. Με τον ίδιο ακριβώς ύφος που “διορθώνει” την αξιωματική αντιπολίτευση και τα σωματεία εργαζομένων κάθε φορά που κάποιος σπεύδει να καταγγείλει τις αυθαιρεσίες του».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκουρολιάκος συνεχίζει στην ανακοίνωσή του σημειώνοντας πως «η Ακρόπολη είναι μνημείο της ανθρωπότητας και όχι ιδιοκτησία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου».

«Ελπίζουμε ότι το κύμα των ξένων δημοσιευμάτων θα βοηθήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, να γίνει αντιληπτή η ζημιά που κάνει στη χώρα η πολιτική της ΝΔ στον Πολιτισμό. Και πλέον μας ρεζιλεύει και στο εξωτερικό» καταλήγει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook