O βουλευτής της ΝΔ σχολίασε τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου και αξιολόγησε τους υπουργούς της κυβέρνησης!

O κ. Παπαδημητρίου σχολιάζοντας την υψηλή δημοτικότητα των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Δένδια και Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, είπε ότι «ο Δένδιας στην αποστολή που του ζήτησε η ΕΕ στην Άγκυρα πήγε και γύρισε παλικάρι. Ο Μητσοτάκης αμέσως του είπε να πάει κι αν του πει κάτι να μην το αφήσει αναπάντητο. Είμαι βέβαιος ότι όταν ο Δένδιας ξεκίνησε δεν ήξερε ότι πήγαινε σε δύσκολη αποστολή. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό το θέμα ο Μητσοτάκης -και σε αυτό έχουμε μια καλή έκπληξη- είναι θυμωμένος, γιατί δυστυχώς κάποιες φορές παραείναι ψύχραιμος και παρασυγκρατεί τα νεύρα του με υπουργούς, συμβούλους κλπ. Είναι άνθρωπος που στηρίζει τους συνεργάτες του και δεν εκφράζεται γρήγορα».

Για την οικονομία, υπερασπίστηκε τον αρμόδιο υπουργό:

«Ο Σταϊκούρας έχει στηρίξει την οικονομία με τα χίλια. Έδωσε μάχες που δεν είναι γνωστές στον κόσμο, γιατί η τρόικα είναι παρούσα και παρακολουθεί στενά. Δόθηκαν μάχες για πολλά μέτρα που πήραμε και ήθελαν τη δική τους σύμφωνη γνώμη. Ναι μην καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πανδημία, αλλά δόθηκαν μάχες. Ο Σταϊκούρας και το οικονομικό τιμ έδωσαν πολλά λεφτά -κοντά στα 14 δισ.- με συνέπεια, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και την ίδια στιγμή μείωσαν φόρους. Άρα δικαίως ο υπουργός Οικονομικών χαίρει αυτής της δημοφιλίας, του αξίζει».

Όσον αφορά στη χαμηλή δημοτικότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε:

«Είναι άδικο για τον Χρυσοχοΐδη, γιατί δεν θυμάμαι να έχει γίνει τόσο προσεκτική και επίμονη δουλειά σε θέματα δημόσιας τάξης».

Για τον υπουργό Ανάπτυξης είπε:

«Ο Άδωνις είναι θαρραλέος και εκτιμώ το γεγονός ότι λέει τη γνώμη του. Τελευταία περίπτωση ήταν η υπόθεση με το αν θα δώσουμε “προνόμια” σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Δικαίως το είπε. Συμφωνώ μαζί του. Μόλις ανοίξει πλήρωσε η πλατφόρμα για όλες τις ηλικίες, νομίζω ότι αυτό που λέει ο Άδωνις με κάποιον τρόπο μπορεί να φανεί στην κοινωνία. Το να έχεις το θάρρος της γνώμης σου είναι πολύ καλό, αλλά για πολιτικούς που είναι στην πρώτη γραμμή δεν είναι πάντοτε αυτό που θα στο ξεπληρώσει ο λαός με συμπάθεια. Ο Άδωνις μαζεύει πάνω του τους κεραυνούς της αντιπολίτευσης, που πολλές φορές είναι άδικοι. Θέλουμε ζωντανούς πολιτικούς, ούτε στρατιωτάκια, ούτε να φοβούνται να μιλήσουν».

Για τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια είπε:

«Ο Τσιάρας έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα, θέλει πολύ θάρρος και σηκώνει μεγάλο βάρος. Το θέμα της συνεπιμέλειας είναι κορυφαίο, γιατί αφορά το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Αυτό που έχει ετοιμάσει ο Τσιάρας να έρθει στη Βουλή είναι τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Η νομοθεσία πρέπει να εξελιχθεί για να δώσει στο δικαστικό σώμα εργαλεία, γιατί ο δικαστής κρίνει με βάση τον νόμο».

Για την υπ. Παιδείας:

«Η Κεραμέως δίνει μια άνιση μάχη. Η Παιδεία έχει μείνει πολύ πίσω, έχει προβλήματα στο περιεχόμενό της, στον τρόπο με τον οποίο περνά η γνώση από τον δάσκαλο στο παιδί. Οι ανάγκες των παιδιών είναι εντελώς διαφορετικές και εκεί είναι που χρειάζεται τεράστια μεταρρύθμιση. Ο κορωνοϊός ήταν μεγάλο πλήγμα για την πανδημία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook