Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η μη στήριξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 για τη φαρμακευτική κάνναβη:

«Το βασικό επιχείρημα ποιο ήταν; Ότι άλλα λέει η ΝΔ σήμερα και άλλα έλεγε το 2018… Ναι, είναι η απάντηση! Λάθος κάναμε το 2018! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χάνουμε χρόνο για να αναγνωρίζουμε ότι κάτι ήταν λανθασμένο… Η δική μας ιδεολογία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στη πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή» είπε χαρακτηριστικά και σε έκπληξη πολλών, αναγνώρισε τη συνδρομή του Νίκου Καρανίκα, ενός ανθρώπου που έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές τα πυρά της ΝΔ:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα! Έχουμε διαφορές, έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο στη περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία του ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά ακόμα και σήμερα τον τιμά. Και είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα μπορεί να κερδίσει. Και χρήματα και το κυριότερο, ανακούφιση των ασθενών» είπε χαρακτηριστικά.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε το παρακάτω σχόλιο:

«Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά. Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Μάλιστα, από την Κουμουνδούρου έδωσαν στη δημοσιότητα τα παρακάτω βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook