KINΑΛ: Η κυβέρνηση κατασκευάζει μια εικόνα δήθεν επιτυχούς αστυνόμευσης

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση πως παραμελεί την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών, με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η βάρβαρη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά και οι ακολουθήσασες αμήχανες ανακοινώσεις και διαρροές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναδεικνύουν αυτό που με επιμονή, επικοινωνία και πλείστη χειραγώγηση μεθοδεύει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια.
Δηλαδή την κατασκευή μια εικόνας δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης, που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, παραμελώντας την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών.
Οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της Αττικής και άλλων κυρίως, αστικών περιοχών της χώρας για την γιγάντωση πολλών εστιών παραβατικότητας και ανομίας που δεν ενοχλούνται από την Αστυνομία, είναι η πραγματικότητα της ασφάλειας στη χώρα μας.
Οι πολίτες που δεν μπορούν να έχουν αστυνομική φρουρά, όπως κάποιοι άλλοι παράνομα ή νόμιμα έχουν εξασφαλίσει, γίνονται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος και των κοινών εγκληματιών, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο μιας οργανωμένης, μεθοδικής και σταθερής στο χρόνο προστασίας τους.
Η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει γι’ αυτό και να ασχοληθεί -έστω και τώρα- με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
- ACTION 24: Oεπικεφαλής του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» απόψε στο «Θα φας καλά» – Τρέϊλερ
- ΕΡΤNEWS: Η κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις της στον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη, στην εκπομπή «Forcé» – Απόψε, Δευτέρα 16.06.2025
- MAD Video Music Awards 2025 από την ΔΕΗ: Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή έρχεται για 6η χρονιά στο MEGA
- Φωτιά στο Γραμματικό: Ήχησε το 112 για εκκένωση από Άνω Σούλι και Μαραθώνα – Ενισχύονται τα εναέρια μέσα
- Big Brother: Αποχώρησε ο KAS – Πρώτη υποψήφια η Φένια – Δείτε αποσπάσματα
- Νέα οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ» – Κέρδη μέχρι και 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 24 μήνες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook