Κρίσιμη ημέρα σήμερα για την προανακριτική που ερευνά τους χειρισμούς του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες...

Στις 10 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η κατάθεση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα στην επιτροπή. Ο εργολάβος μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει ότι ο πρώην υπουργός του πρότεινε να είναι ο …«μπροστινός» για να φτιαχτεί ένα φιλό-ΣΥΡΙΖΑ κανάλι με χρηματοδότηση από το εξωτερικό…

Ο Χρήστος Καλογρίτσας αναμένεται να ερωτηθεί για τους Χούρι, για τις συναντήσεις με τα στελέχη της τότε κυβέρνησης, αλλά και για το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που μιλούν για «White House» και «White Porscha».

Μέχρι σήμερα έχει αναβληθεί δύο φορές η προγραμματισμένη κατάθεση του επιχειρηματία. Από τις 30 Απριλίου βρισκόταν σε καθεστώς καραντίνας, καθώς φαίνεται να ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ πριν το Πάσχα είχε υποστηρίξει ότι δεν μπορούσε να καταθέσει, διότι ανέρρωνε από τα συμπτώματα που του προκάλεσε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Προηγουμένως, ο Χρήστος Νικολάου, στενός συνεργάτη του Καλογρίτσα και σύμβουλος της εταιρίας Τοξότης, φέρεται να επιβεβαίωσε πως η CCC των Χούρι υπέγραψε εικονική σύμβαση 3 εκατ. ευρώ με τον Καλογρίτσα, προκειμένου να έρθουν τα χρήματα από το εξωτερικό και να συμμετάσχει ο Έλληνας επιχειρηματίας στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ πρότεινε την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να ερευνηθεί ο κ. Παππας για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της παράβασης καθήκοντος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook