Χαρδαλιάς σε εμπρηστές των επιχειρήσεών του: «Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας» – Ανήρτησε βίντεο
«Άνανδρα θρασίμια» αποκαλεί τους εμπρηστές που προκάλεσαν ζημιές στις επιχειρήσεις της οικογένειας του ο Νίκος Χαρδαλιάς - Δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:
Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!
Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…
Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.
Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…
https://www.facebook.com/100000733151204/videos/4488742034493524/
Τι δείχνουν οι έρευνες
Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στο γυμναστήριο και στο κατάστημα ένδυσης που διατηρεί η γυναίκα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στη λεωφόρο Φορμίωνος, στον Βύρωνα.
Για στρατολογημένους νεαρούς αντιεξουσιαστές της περιοχής κάνουν λόγο οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Μάλιστα, δεν αποκλείουν να προέρχονται από τρεις ενεργές καταλήψεις του Βύρωνα ή από αλληλέγγυους ίδιων χώρων σε άλλες περιοχές.
Επισημαίνουν δε ότι από την ίδια «δεξαμενή» προέρχονται και αντιεξουσιαστές που προέβαιναν σε επιθέσεις και ενέργειες συμπαράστασης στο καταδικασμένο μέλος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, όταν έκανε απεργία πείνας.
Πάντως, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ενέργεια χαμηλής προετοιμασίας και βιαστικής υλοποίησης, ωστόσο λόγω του αναβαθμισμένου στόχου αναμένουν την ανάληψη ευθύνης, στην οποία θα υπάρχει και η αιτιολόγηση της συγκεκριμένης ενέργειας.
Τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας παρότι έχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητούν και άλλον που θα μπορούσε να αποτυπώνει την προσέγγιση και κυρίως τη διαφυγή και το σημείο, στο οποίο κατέληξαν.
Σε αυτό το πλαίσιο των ερευνών αναζητούν και στοιχεία που θα μπορούσαν να προκύπτουν από τηλεφωνικές και διαδικτυακές επικοινωνίας για τον συντονισμό και τον χρόνο εκδήλωσης της επίθεσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Επιχείρηση «Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI χτυπά το οργανωμένο έγκλημα στις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πάνω από 17 εκατ. ευρώ η ζημιά
- Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά (βίντεο)
- Βρετανία: Προφυλακίστηκε 47χρονος Έλληνας για υπόθεση κατασκοπείας υπέρ του Ιράν
- Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: Να διώξουμε την ντροπή από τα θύματα (βίντεο)
- Happy Traveller στο Αγαθονήσι Σάββατο 30 Μαΐου στις 16.50, στον ΣΚΑΪ
- Ελευθερία Ελευθερίου: Σέξι πόζες σε παραλία της Λευκάδας – Φωτογραφίες& βίντεο
- «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ»: Καλεσμένος ο Νικόλας Ράπτης , αύριο Σάββατο 30/5 στις 23:00 στο ACTION24
- «Η γη της ελιάς»: Η Αλεξάνδρα φτάνει μέχρι τον Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας τη Χριστιάνα για εμπλοκή σε κύκλωμα trafficking και ναρκωτικών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook