Πελώνη κατά Τσίπρα: Μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί
«Ο κ. Τσίπρας μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα» τόνισε η ίδια
Σε υψηλούς τόνος απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
«Ο κ. Τσίπρας μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί. Το ίδιο έκανε και σήμερα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει σήμερα διαδοχικές συναντήσεις και κοινές δηλώσεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel. Παρ’ όλα αυτά ο κ.Τσίπρας πήγε στη Βουλή και τον κατήγγειλε ότι δεν προσήλθε να του απαντήσει και μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, σε μια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων» τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει.
«Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογένειών τους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο.
Όσον αφορά δε στην εφαρμογή του νόμου για τη φύλαξη των ΑΕΙ, η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά, το μέγεθος της ανευθυνότητάς του. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τοποθετείται με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της Βουλής με βάση δημοσιεύματα, δίχως να μπει στον κόπο να διασταυρώσει στοιχειωδώς την ακρίβειά τους.
Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι τις επόμενες μέρες δημοσιεύεται η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού φύλαξης των Πανεπιστημίων, που θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ. Αλλά η αλήθεια δεν ήταν ποτέ συμβατή με τον κ. Τσίπρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν κανό με τις κόρες τους σε λίμνη του Καναδά – Εικόνες & βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το καλοκαίρι με τους δύο γιους της – Οι φωτογραφίες από τη Νάξο
- Άρης Σοϊλέδης: Η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – «Είμαι τυχερή που έζησα μια τέτοια στιγμή με τον άνθρωπό μου», είπε εκείνη – Βίντεο
- Η Μαντόνα εντυπωσιάστηκε από την Πάτμο: «Ένιωσα την παρουσία του Θεού εκεί» – Φωτογραφίες
- Θανατηφόρο τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Θρήνος για την 46χρονη που σκοτώθηκε –Ήταν μητέρα ενός κοριτσιού
- Σε κλοιό ακραίου καύσωνα η Ελλάδα με θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς – Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
- Στο OPEN ο αθλητισμός, είναι πρωταγωνιστής: Το νέο και διευρυμένο Αθλητικό Δελτίο, από την Κυριακή 23 Αυγούστου, στο OPEN
- «Monobala»: Με τον Πάνο Βόγλη – Πρεμιέρα σεζόν, την Κυριακή 23 Αυγούστου, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook