Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Νιόπαντρη, ερωτευμένη και σύντομα θα γίνει μανούλα σε δίδυμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη τα μωρά που περιμένει είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

“Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα», έχει πεί σε συνέντευξη της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σήμερα όμως ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς είχε την τιμή να βαφτίσει την κόρη της ξαδέρφης της. Η γνωστή πολιτικός βάφτισε τη μικρή Λητώ -Αφροδίτη, κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά!
Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε για πρώτη φορά ολόσωμη φωτογραφία της, μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος σε δίδυμα!
Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του @georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!” έγραψε η μέλλουσα μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα κίτρινο maxi φόρεμα, το οποίο έκρυβε διακριτικά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook