«Η Ελλάδα κινδυνεύει να μην έχει ένα ενιαίο μέτωπο στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει ένα πελώριο εσωτερικό πρόβλημα, στο ίδιο της το κόμμα.

Η συνέντευξη Σαμαρά στην Καθημερινή δείχνει ότι υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ρήγμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Γιατί δεν είναι μια απλή διαρροή στον Τύπο. Έχουμε τη δημόσια τοποθέτηση ενός πρώην πρωθυπουργού, στη ναυαρχίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς είναι δεσμευμένος να ακολουθήσει αυτή την πολιτική στάση. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο δύσκολο θα είναι για τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε αυτό που έχει ανάγκη η χώρα, στο μέτρο που όλοι γνωρίζουμε τα συμφέροντα που υποκρύπτονται στην Ευρώπη σε ότι αφορά στην Τουρκία» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο Bluesky.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι είναι τεράστια η απόσταση που χωρίζει τους κ.κ. Σαμαρά Μητσοτάκη: «Κατά τη γνώμη μου ο κ. Σαμαράς θα αναγκάσει τον κ. Μητσοτάκη να πάει σε εκλογές και τότε η ΝΔ, δεν πρόκειται να πάρει το ποσοστό που πήρε το 2019» είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook