Αντιδράσεις για την τοποθέτηση του - Τι αναφέρει ο ίδιος

Αντιδράσεις προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, με το οποίο αναφερόταν στο εργασιακό νομοσχέδιο προς ψήφιση.

«Μπορεί να είναι αστείο για σας. Ενδεχομένως να μην το θεωρείτε σοβαρό. Τι γίνεται, όμως, αν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας του ιδίου ή της οικογένειάς του ή ένα οικογενειακό θέμα; Του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο – η Νέα Δημοκρατία, όχι η Αριστερά – την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν, κατ’ επιθυμίαν περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο. Τι γίνεται με αυτούς; Νοιαζόμαστε καθόλου γι’ αυτούς ή μένουμε στα χαρτιά και σε αυτά τα οποία νομοθετήσατε και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ;» ανέφερε ο ίδιος.

Μετά τον σάλο που δημιούργησε η δήλωσή του αυτή, εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει ως γραφικό και του ζητά να ενημερωθεί από κάποιον γνωστό του που έχει δουλέψει ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αν είχε θεσπιστεί βραβείο κοινοβουλευτική γραφικότητας, ο κ. Κυρανάκης θα ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους.

Τον θυμόμαστε όλοι να λέει πριν από τρία χρόνια στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών ότι ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα συγκρουστεί με ΗΠΑ και Γερμανία για να την καταργήσει. Ακόμα περιμένουμε αυτή τη σύγκρουση…

Επίσης τον θυμόμαστε στις αρχές της πανδημίας να εγκαλεί τους επιστήμονες γιατί αργούν να ανακαλύψουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Είχε βγάλει μάλιστα το συμπέρασμα ότι εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων…

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έκανε ανάρτηση στο twitter, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Εσείς που κάνετε πλάκα προφανώς δεν βρεθήκατε ποτέ στη θέση κάποιου εργαζομένου που ο άνθρωπός του περνάει καρκίνο, θέλει να σταθεί δίπλα του στις χημειοθεραπείες, να αφιερώσει μέρες, βδομάδες, να είναι εκεί, χωρίς να χάσει τη δουλειά του.

Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook