«Δεν θα μας κλείσουν το στόμα!»

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός σε υψηλούς τόνους δηλώνει, ότι δεν θα τηρήσει την απόφαση της αστυνομίας για τις συναθροίσεις:

«Με ποια επιστημονικά κριτήρια πάρθηκε η απόφαση αυτή; Με ποια επιστημονικά κριτήρια τα 100 άτομα που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας ατομικής προστασίας είναι ακίνδυνα, και τα 101 άτομα που τηρούν τα μέτρα διασπείρουν τον ιό; Την ώρα μάλιστα που στα καταστήματα και εμπορικά κέντρα γίνεται ο χαμός όπως στην κεντρική οδό Ερμού».

«Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί σε κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας άνω των 100 ατόμων τις 28/01 και την 16/02, αγνοώντας την απόφαση της Αστυνομίας. Η πανδημία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πολιτικές σκοπιμότητες» καταλήγει ο κ. Γιαννακός.

Την ίδια ώρα η ένωση καταγγέλλει ότι χειρουργικές αίθουσες παραμένουν κενές ως ΜΕΘ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από ασθενείς covid, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται επ’ αόριστων σοβαρά χειρουργεία:

«Είναι παντελώς άγνωστο πότε θα χειρουργηθούν οι ασθενείς και δεν εκδίδονται καν λίστες χειρουργείων. Οι ημερομηνίες που είχαν δοθεί για προγραμματισμένο χειρουργείο αναβάλλονται, και οι ασθενείς δεν ενημερώνονται καν για το πότε θα προγραμματιστεί εκ νέου. Και καλά όσοι έχουν χρήματα να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο! Όσοι δεν έχουν όμως! τι θα απογίνουν;» αναρωτιέται ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook