Ο Νίκος Δένδιας, απηύθυνε χαιρετισμό στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο με αντικείμενο επιχειρηματική συνάντηση μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Στην ομιλία του ο υπουργός πρόβαλε την προωθούμενη στρατηγική εξωστρέφειας της χώρας μας, ιδιαίτερα με τις χώρες του Κόλπου, με τις οποίες η Ελλάδα συνεχίζει να εμβαθύνει και να διευρύνει ουσιαστικά τις σχέσεις της. Ανέδειξε στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, ότι η ανταλλαγή επιχειρηματικών αντιπροσωπειών έχει πολλαπλασιαστική επίδραση στην ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων, καθώς και στη συνεργασία στο πεδίο των επενδύσεων.

«Η πολυετής ελληνική επιχειρηματική παρουσία, σε πολλές αραβικές χώρες, αποτελεί ισχυρότατη βάση, πάνω στην οποία μπορούμε να δομήσουμε τη μελλοντική οικονομική και εμπορική μας συνεργασία» τόνισε και σημείωσε πως «οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις και εθνικές στρατηγικές, που παρατηρούνται τελευταίως στα κράτη-μέλη της Συνεργασίας του Κόλπου, δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες οικονομικής ανάκαμψης και κατάλληλο επενδυτικό κλίμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook