Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν τις διαρροές από τη ΝΔ για τα νέα sms που κατέθεσε ο Καλογρίτσας στην προανακριτική:

«Η Ν.Δ. μηρυκάζει για μια ακόμα φορά τζούφια στοιχεία. Αναμασά όσα έχουν ήδη καταρριφθεί από τους μάρτυρες και την έκθεση της ΤτΕ. Το φιάσκο του φιάσκου…»

Ο κ. Καλογρίτσας επανήλθε πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες και κατέθεσε μεταξύ άλλων και σειρά τιμολογίων αναφορικά με τα όσα έχει καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή περί της χρηματοδότησης της εφημερίδας Documento από τον ίδιο με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πηγές της προανακριτικής, ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε SMS του Νίκου Παππά προς τον ίδιο στο οποίο αναφέρει:

«Tony Lianos he will be waiting at ccc office at 9 am tomorrow» («Ο Τόνι Λιανός θα σε περιμένει στα γραφεία της ccc στις 9 αύριο»).

Από την Επιτροπή λένε πως προκύπτει ότι ο πρώην υπουργός κανόνισε συνάντηση του κ. Καλογρίτσα με τον κ. Λιανό της ccc πριν το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και την έκδοση της εγγυητικής.

Σε άλλο SMS, ο πρώην υπουργός φέρεται να καλεί τον επιχειρηματία να συναντηθεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Περιμένω τηλ» – «Μίλησα σε παίρνει τηλ σήμερα. Ζήτησε ο Κοντ να σε δει…… λέει ό,τι του πούμε (Φουρλεμάδης)».

«Τα νεότερα στοιχεία ενδυναμώνουν όσα έχουν αποδειχθεί ήδη. Ο κ. Παππάς ενώ ήταν αρμόδιος υπουργός έστελνε εκ μέρους του τον κ. Καλογρίτσα και του διασφάλιζε να βρει χρήματα και συνεταίρους για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑchannel», σχολιάζουν δεικτικά πηγές της επιτροπής που πρόσκεινται στη ΝΔ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook