Για «ακροδεξιούς Πλωνούς φίλους» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση με σημερινή ανακοίνωση.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη στάση της ΝΔ κατά του δικαιώματος των γυναικών στις αμβλώσεις:

«Οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. τη μια μέρα ψήφισαν να χαρακτηριστεί ως απαράδεκτη η έκθεση υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση και την επόμενη ημέρα, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν, εξαναγκάστηκαν σε στροφή 180 μοιρών.

Τους καλωσορίζουμε σήμερα στον ευρωπαϊκό δρόμο των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ας ελπίσουμε ότι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται, μαζί με τους ακροδεξιούς Πολωνούς φίλους τους, ότι η ευρωπαϊκή ιστορία έχει και άλλες περιόδους εκτός από τον Μεσαίωνα.»

Δηλώσεις για το ίδιο θέμα είχε κάνει χθες ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία το υπερψήφισε, όπως και όλες τις επιμέρους τροπολογίες που αναφέρονται στο δικαίωμα στην άμβλωση και στα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών. Όσα fake news και να χρησιμοποιήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η πραγματικότητα». Ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει επίσης πως «το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από το γεγονός ότι δεν ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο τον Κλιματικό Νόμο. Ένα σοβαρό πολιτικό γεγονός, το οποίο θέλει να αποκρύψει. Ό,τι και να κάνει, είναι πλέον και με τη βούλα το κόμμα της αφισορρύπανσης και του λιγνίτη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook