Με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών αναμένεται να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αφού το πόρισμα της πλειοψηφίας δεν θα συμπεριλάβει το αδίκημα της δωροδοκίας.

Πηγές από την προανακριτική λένε πως το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος προκύπτει με βάση τις καταθέσεις των μαρτύρων και ιδιαίτερα του Χρήστου Καλογρίτσα. Δείτε εδώ τα τελευταία SMS που κατέθεσε στην επιτροπή.

Πάντως, οι περισσότεροι από τη ΝΔ παραδέχονται ότι ο κ. Παππάς δεν φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος χρήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλοι, από το κυβερνών κόμμα θεωρούν πως μπορεί ο πρώην υπουργός να μην ζήτησε ο ίδιος χρήματα για τον εαυτό του, όμως λένε πως επιχείρησε να να λάβει χρήματα ο Καλογρίτσας από τους Χούρι, προκειμένου να πάρει την τηλεοπτική άδεια.

Εάν, λοιπόν, στα επόμενα 24ωρα δεν αλλάξει κάτι ως προς το κατηγορητήριο, όλα δείχνουν ότι και με τις ψήφους του Κινήματος Αλλαγής (ενδεχομένως κι άλλων κομμάτων) ο πρώην υπουργός θα βρεθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου  με ένα «κουτσουρεμένο» κατηγορητήριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook