Παραπομπή Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε η προανακριτική - «Τίποτα αξιόποινο» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τάχθηκε η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Για το αδίκημα της δωροληψίας, ζητά να διαβιβαστεί το πόρισμα και τα πρακτικά στην Εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που δεν υπόκεινται στην εφαρμογή του άρθρου 86 του Συντάγματος και ελέγχονται μόνο από την Τακτική Δικαιοσύνη.

Τσίπρας: Άνθρακες ο θησαυρός

Σε δημοσίευση του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας έγραψε «Άνθρακες ο θησαυρός. Η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν. Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για το Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι» καθώς ακόμα και από το πόρισμα των ΝΔ-ΚΙΝΑΛ απουσιάζει το αδίκημα που αρχικά κατηγορούσαν το Νίκο Παππά αυτό της δωροληψίας.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο πόρισμα που θα καταθέσουν οι βουλευτές του στη προανακριτική επιτροπή συμπεραίνουν πως δεν υφίσταται τίποτα αξιόποινο για τον πρώην υπουργό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook