Σαμαράς: Χρειάστηκαν 6 χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου
Οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά μετά το απαλλακτικό βούλευμα για τον στενό του συνεργάτη Σταύρι Παπασταύρου.
«Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ.Τσίπρα : Γιατί ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Σταύρου Παπασταύρου κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή;», ρωτά ο πρώην πρωθυπουργός.
«Χρειάστηκαν 6 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει πίσω τη ζωή του ο Σταύρος Παπασταύρου», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020, του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για τον Σταύρο Παπασταύρου, το οποίο κατέστη αμετάκλητο.
Και πρόσθεσε: «Ρωτάω λοιπόν, ευθέως, τον κ.Τσίπρα : Γιατί ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή την αθωότητα του Παπασταύρου κατασκεύασε, μαζί με το παρακράτος του, κατηγορίες χωρίς ντροπή; Ρωτάω τον κ.Τσίπρα, γιατί αφού εξευτέλισαν δημόσια έναν αθώο άνθρωπο, του ζήταγαν μετά κι ανταλλάγματα για να τον ..αποκαταστήσουν; Ρωτάω τον κ.Τσίπρα , γιατί αντί να συγκρουσθούμε πολιτικά προτίμησε τη συκοφαντία και τη διαπόμπευση εμένα και των συνεργατών μου; Λυπάμαι τον κ.Τσίπρα, γιατί επιδίωξε μια Ελλάδα- Μπανανία αντί για Πολιτεία και κράτος δικαίου. Όμως, ευχαριστώ τον κ.Τσίπρα, γιατί απέδειξε ότι στην πολιτική δικαιώνονται οι αρχές, οι αξίες, η σοβαρότητα και όχι η λάσπη. Ναι λοιπόν κ.Τσίπρα, όπως σας είχα πεί και τότε, “μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου….».
Ολες οι Ειδήσεις
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook