Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Η εκτίμησή μου και η πληροφόρησή μου είναι ότι στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα ανακουφιστικό πρόγραμμα για τον μέσο Έλληνα. υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε δράσεις ανακούφισης απέναντι στο κύμα ακρίβειας, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή.

«Η εκτίμησή μου και η πληροφόρησή μου είναι ότι στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα ανακουφιστικό πρόγραμμα για τον μέσο Έλληνα. Η ΔΕΘ θα αφορά το ελληνικό λαϊκό νοικοκυριό, τις χαμηλές εισοδηματικά τάξεις», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείς αν προβλέπεται να ενισχυθούν οικονομικά οι συνταξιούχοι, είπε: «Το πρώτο πλάνο της κυβέρνησης ήταν οι μειώσεις μιας σειρά φόρων. Το δεύτερο στάδιο, που νομίζω ότι είναι πολύ κρίσιμο πολιτικά, είναι να κοιτάξουμε αυτές τις ομάδες και είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα το κάνει αυτό. Απλά, βλέπετε, ότι έχουν προκύψει μια σειρά από παθογένειες, πανδημίες…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook