Ο Φαναράς απάντησε στις κατηγορίες Κεγκέρογλου για «στημένη δημοσκόπηση»

Ο Στράτος Φαναράς της εταιρείας δημοσκοπήσεων Metron Analysis απάντησε με ανάρτησή του στο facebook στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου.
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε υποστηρίξει νωρίτερα, πως η πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA ήταν «φανταστική»…
Αναλυτικά η απάντηση του Στράτου Φαναρά στον Βασίλη Κεγκέρογλου:
«Δεν έκανα “φανταστική” δημοσκόπηση
Άλλο και τούτο.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ήρθε να προστεθεί στον ατελείωτο κατάλογο όσων με έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς ότι έκανα ψευδή δημοσκόπηση για να τους πλήξω.
Ειλικρινά δεν το περίμενα γιατί τον γνωρίζω και τον τιμώ.
Και βεβαίως στεναχωρήθηκα για άλλη μια φορά. Είναι πια τόσες πολλές αυτές οι φορές κι ακόμα να συνηθίσω.
Θέλω να του πω δημοσίως και θα το έκανα και ιδιωτικώς αν μου τηλεφωνούσε ότι θα επιμείνω να αναζητώ τις αιτίες των πραγμάτων, δεν θα ψάχνω πως να παρακάμψω τα δύσκολα ερωτήματα και προφανώς δεν θα τον μηνύσω όπως μου ζητά να κάνω. Εδώ δε μήνυσα άλλους κι άλλους.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι εσαεί θα κρατώ αυτή τη στάση. Κάποτε ίσως αποφασίσω ότι έφτασε “ο κόμπος στο χτένι”.
Το δεύτερο που θέλω να του πω είναι ότι οι σημερινοί 80αρηδες που προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα μαζί με τους συνοδούς τους είναι οι 35αρηδες της Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτοί που ακολούθησαν το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να αλλάξουν τώρα εκλογική συμπεριφορά και να ψηφίσουν ΝΔ ας μην ανησυχεί τόσο, αλλά ίσως έχουν κάποιο λόγο να πουν μια καλή κουβέντα για τον Πρωθυπουργό (και όχι για τη ΝΔ).
Εξ ου και στην πρόθεση ψήφου το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να κινείται στην αναγωγή περίπου στα επίπεδα που κατέγραψε στις εκλογές.
Και τέλος, ευτυχώς που η έρευνα αυτή γίνεται σε μηνιαία βάση και θα είμαστε εδώ πιθανόν όλοι μαζί και τον επόμενο μήνα για να δούμε πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο της επιρροής του Κυριάκου στο Κέντρο και τι συμβαίνει με τις σχέσεις του με τη Δεξιά.
Σε κάθε περίπτωση ειρήνη υμίν σύντροφοι.
Δεν έκανα “φανταστική” δημοσκόπηση.
Εδώ δεν αντέγραψα ποτέ μου σε εξετάσεις ούτε από ψίθυρο συμφοιτητή μου ή συμμαθητή μου, τέτοιο τερατούργημα κατά της Δημοκρατίας θα έκανα μετά από 30 χρόνια ερευνητικής πορείας;
Υγ. Για λόγους τύπου αλλά και ουσίας να αναφέρω ότι κάθε εταιρεία μέλος του ΣΕΔΕΑ ελέγχεται τακτικά ή έκτακτα όπως ο νόμος ορίζει».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών παραγωγής ρούχων – Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά του δημοσίου – Βίντεο & φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο ανεξάρτητο Κέντρο Φυσικού Τοκετού στην Ελλάδα, The Birth Center (βίντεο)
- Λάρισα: Αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για το αλαλούμ με τα βίντεο από το δυστύχημα των Τεμπών (βίντεο)
- Ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Ισόβια και 26 χρόνια – Χαρακτήρισε την επίθεσή του… απάντηση στην αστυνομική βία
- 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις – «Ο Λαχειοπώλης του Ουρανού» – Ένα πολύπλευρο αφιέρωμα στο Τρίτο Πρόγραμμα – 20-26.10.2025
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Ρεκόρ τηλεθέασης την Τρίτη 14 Οκτωβρίου
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για την επίσημη εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον νέο σύντροφο της (βίντεο)
- Μειώσεις έως 8% σε πάνω από 2.000 προϊόντα από σήμερα μέχρι 31/12 στα σούπερ μάρκετ – Δείτε τη λίστα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook