Η κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού θα δείξει πολλά! Θα δείξει θέληση για πραγματική μείωση ή ξήλωμα φόρων και αρχή για στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας.

Όταν προ εβδομάδων το bigpost τόνιζε ότι πάμε σε σκληρή μάχη αναφορικά με την κυριαρχία του Κέντρου από Μητσοτάκη και Τσίπρα, η παρατήρησή μας ήταν , όλα θα κριθούν σε επίπεδο φόρων της μεσαίας τάξης.

Ήδη ο Υπουργός Oικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δύο κατεξοχήν συνομιλητές του Πρωθυπουργού δηλώνουν ταυτόσημα, ότι , άνοιξε το παράθυρο για την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς σε όλους τους εργαζομένους και του τέλους επιτηδεύματος!

Συμπληρωματικά των δύο αυτών έρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μιλάει για  “αύξηση του μισθού σε 740 ευρώ , εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας”,

Το μήνυμα πλέον στην κυβέρνηση είναι :  “Λιγότεροι φόροι. Περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές, λιγότεροι φόροι”. Έτσι κατά την κυβέρνηση  “μένει περισσότερο εισόδημα στις τσέπες όλων και δεύτερον δίνει το σήμα στην οικονομία ότι αν αποδώσει το επενδυτικό ρίσκο που έχεις αναλάβει, θα μένουν περισσότερα χρήματα για εσένα και να αναπτύξεις περισσότερο την επιχείρηση”.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση ο στόχος είναι  “να καταρρίψουν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, με κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ με σκληρή κριτική σε όλα!”

Πού θα οδηγήσει αυτή η εξέλιξη;

Μπήκαμε πλέον σε τροχιά εκλογών.
Η ΔΕΘ έδωσε το σύνθημα

Τι σημαίνει για τον πολίτη αυτό;

Θα ακούσει πολλά, θα θυμηθεί πολλά!
Σημασία έχει ότι ανακοινώνεται να ψηφίζεται μόνιμα…

Πολλά λέγονται λίγα ψηφίζονται.

Παίρνουμε χαρτί και μολύβι και θα σας ενημερώνουμε κάθε φορά!

Η κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού θα δείξει πολλά!

Θα δείξει θέληση για πραγματική μείωση ή ξήλωμα φόρων και αρχή για στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook