Στο Υπουργείο Τουρισμού ο Αρκουμανέας - Νεός πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Βασιλακόπουλος

Εδώ και μέρες είχαν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες γύρω από το όνομα του Προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα περί παραίτησης. Οι φήμες βέβαια δεν κυκλοφόρησαν τυχαία, καθώς άρχισαν να διακινούνται από την ημέρα του ανασχηματισμού και μετά. Πολλοί μάλιστα συνέδεσαν τις φήμες για την πιθανότητα αποχώρησης Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ, με την αλλαγή πόστου του στενού του φίλου Βασίλη Κικίλια ο οποίος μετακινήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού από το υπουργείο Υγείας.

Και ο ίδιος πάντως ο Παναγιώτης Αρκουμανέας δεν έκρυψε τη διάθεσή του να αποχωρήσει από το τιμόνι του ΕΟΔΥ αμέσως μόλις αποχώρησε ο στενός του φίλος Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και τον επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση.  Μάλιστα πολλοί συνομιλητές του ακόμη και την ίδια μέρα της «παράδοσης- παραλαβής» στο υπουργείο Υγείας οπότε και αποχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας, άκουσαν τον κ. Αρκουμανέα να ψιθυρίζει ότι «έκλεισε τον κύκλο του στον ΕΟΔΥ» και άλλα αντίστοιχα.

Ο Βασιλακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα 

Ήδη μάλιστα φαίνεται να έχει ετοιμασθεί η διαδοχή κατάσταση, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Bigpost.gr τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ αναλαμβάνει ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook