Εισαγγελική παρέμβαση σχετικά με δημοσιεύματα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ
Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα συσχετιστεί και η αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έξι δικηγόροι ζητώντας τις κατά νόμον ενέργειες των αρχών επικαλούμενοι δημοσιεύματα του Τύπου από τα οποία, όπως υποστηρίζουν, «συνάγεται ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για τη διάπραξη του αδικήματος της χειραγώγησης μετοχών εισηγμένων στο χρηματιστήριο, αλλά και της ενδεχόμενης διάπραξης του αδικήματος της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος».
Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα που επισυνάπτουν στην αναφορά τους οι δικηγόροι σημειώθηκε «υποχώρηση της μετοχής της ΔΕΗ από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι την ημέρα της ανακοίνωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου χωρίς προφανή λόγο» εγείροντας «υποψίες που γίνονται σχεδόν βεβαιότητα για insider trading (εσωτερική πληροφόρηση)».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook