Δολοφονική και απρόκλητη επίθεση καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν τα μέλη της ΚΝΕ από ακροδεξιούς στην Θεσσαλονίκη.

Επίθεση ακροδεξιών εναντίον μελών της ΚΝΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival αναφέρουν πως οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι μέλη της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας.

Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τα μέλη της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία στη συνέχεια προέβη σε 14 προσαγωγές υπόπτων.
Σοκάρουν οι περιγραφές

Λίγες ώρες μετά, ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και υπέβαλε μήνυση.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για την επίθεση της ομάδας των ακροδεξιών που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό μελών της ΚΝΕ.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων τα χτυπήματα που δέχτηκαν τα μέλη της ΚΝΕ ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι, γεγονός που συνιστά μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη και απρόκλητη επίθεση.

Οι ακροδεξιοί ήταν ντυμένοι στα μαύρα , άρχισαν τα τυφλά χτυπήματα και στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι ύβρεις ξεσήκωσαν μια ολόκληρη περιοχή, στην οποία κινούνταν ακόμα και μικρά παιδιά. Τα θύματα περικυκλώθηκαν και ήταν αδύνατον να αποφύγουν τα χτυπήματα.

Αλωνίζουν εδώ και μέρες οι φασίστες

Θύματα της επίθεσης μίλησαν στους δημοσιογράφους για το μένος με το οποίο επιτέθηκε στην κομμουνιστική νεολαία η δεκαμελής ακροδεξιά ομάδα. «Είχαν μαζί τους αλυσίδες και τέιζερ» αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μελά, ενώ καταγγέλλεται το γεγονός ότι οι φασιστικές ομάδες με ευθύνη των κυβερνώντων αλωνίζουν εδώ και μέρες στη Σταυρούπολη χωρίς να τους πειράζει κανείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook