Βουλή: Αποφάσισε άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη
Η Ολομέλεια της Βουλής τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.
Υπερ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη τάχθηκαν 174 βουλευτές, κατά 97 ενώ 9 δήλωσαν «παρών».
Η άρση της ασυλίας ζητήθηκε μετά από έγκληση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης που είχε καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας στις 25 Νοεμβρίου του 2020 κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Πολάκης μιλώντας στην Ολομέλεια υποστήριξε ότι η υπόθεση αφορά την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και άρα δεν επιτρέπεται η άρση ασυλίας του για να προσθέσει στο τέλος «ψηφίστε ότι θέλετε. Όσο και αν προσπαθήσετε εμείς δεν υποστέλλουμε την σημαία. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Ανακτούμε τις κοινωνικές συμμαχίες και σε πολύ λίγο τα πράγματα θα είναι αλλιώς».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
- Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η σπάνια εξομολόγηση για την πατρότητα & την Κατερίνα Καινούργιου – “Η γνώμη της για μένα έχει αξία”
- KOSMOS 93.6: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Αθήνας στην εκπομπή της Θάλειας Καραμολέγκου – Κυριακή 22.03.2026
- Μαίρη Συνατσάκη: Οικογενειακή περιπέτεια υγείας με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους
- «Ετήσια συνάντηση των Προέδρων και Εκπροσώπων των Εθνικών Επιτροπών EuroPsy (NECs) – EFPA στις Βρυξέλλες»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook