Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έδωχε ο Αλέξης Τσίπρας

«Η κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έρχεται και πού βρισκόμαστε. Πώς ζει η πλειοψηφία των πολιτών. 1/3 στις οικογένειες δεν έχει να βγάλει το μήνα. Οι αυξήσεις στο ρεύμα έχουν φτάσει σε τιμές ρεκόρ σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα κύμα ανατιμήσεων τη στιγμή που ο μισθός είναι καθηλωμένος από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση. Γιατί εμμένει η κυβέρνηση σε αυτή τη λογική; Επειδή δε θέλει να δυσαρεστήσει κάποιους εργοδότες. Είναι μία κυβέρνηση εμμονική στο να εξυπηρετεί συμφέροντα και όχι το συμφέρον των πολλών» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την “ανησυχία” του, που χάνεται περίπου “ένα χωριό” κάθε εβδομάδα, επαναλαμβάνοντας ότι απότον Αύγουστο βρισκόμαστε στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στους θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων, και παρ’ όλ αυτά η κυβέρνηση έχει “σφυρίξει τη λήξη” της πανδημίας.

“Πρέπει πρώτα-πρώτα να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι η πολιτική που ακολούθησε όλους τους προηγούμενους μήνες, η πολιτική του να βαυκαλίζεται και να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα θέλοντας να πάρει τα εύσημα ότι νίκησε την πανδημία, ήταν αποτυχημένη”, τόνισε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι στην όλη του στρατηγική, “είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το μικροκομματικό, μικροπολιτικό όφελος”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook