Τσίπρας στον ΑLPHA: «Κυβέρνηση εμμονική στο να εξυπηρετεί συμφέροντα και όχι το συμφέρον των πολλών» [βίντεο]
Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έδωχε ο Αλέξης Τσίπρας
«Η κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έρχεται και πού βρισκόμαστε. Πώς ζει η πλειοψηφία των πολιτών. 1/3 στις οικογένειες δεν έχει να βγάλει το μήνα. Οι αυξήσεις στο ρεύμα έχουν φτάσει σε τιμές ρεκόρ σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα κύμα ανατιμήσεων τη στιγμή που ο μισθός είναι καθηλωμένος από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση. Γιατί εμμένει η κυβέρνηση σε αυτή τη λογική; Επειδή δε θέλει να δυσαρεστήσει κάποιους εργοδότες. Είναι μία κυβέρνηση εμμονική στο να εξυπηρετεί συμφέροντα και όχι το συμφέρον των πολλών» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την “ανησυχία” του, που χάνεται περίπου “ένα χωριό” κάθε εβδομάδα, επαναλαμβάνοντας ότι απότον Αύγουστο βρισκόμαστε στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης στους θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων, και παρ’ όλ αυτά η κυβέρνηση έχει “σφυρίξει τη λήξη” της πανδημίας.
“Πρέπει πρώτα-πρώτα να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι η πολιτική που ακολούθησε όλους τους προηγούμενους μήνες, η πολιτική του να βαυκαλίζεται και να ωραιοποιεί μια πραγματικότητα θέλοντας να πάρει τα εύσημα ότι νίκησε την πανδημία, ήταν αποτυχημένη”, τόνισε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι στην όλη του στρατηγική, “είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το μικροκομματικό, μικροπολιτικό όφελος”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Εύη Βατίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)
- Στη Μύκονο η Νικόλ Κίντμαν με τη Ζόε Σαλντάνα – Στο νησί των ανέμων και η Κέιτι Πέρι – Βίντεο
- Το Μουντιάλ έβαλε γκολ στις θεάσεις του ERTFLIX και τον Ιούλιο με 22.551.894 views, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
- Πυρ ομαδόν κατά Καρυστιανού από Αυγερινό, Μουτσάτσου και άλλα 20 στελέχη: Καταγγέλουν “αυλές”, μηχανισμούς και παρασκηνιακούς ανταγωνισμούς
- Κυψέλη: Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν – Τη βρήκα νεκρή δεν την σκότωσα – Ο ηλικιωμένος «συμβουλάτορας» και το ταξίδι στην Αράχωβα – Όσα ισχυρίστηκε ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας
- Δυτική Αττική: Έχασε το 64% των δασών της μέσα σε μία δεκαετία – Τα στοιχεία σοκ για τις πυρκαγιές
- «Τ’ αγόρια»: Η Έφη Κοντού δίνει νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι που της είχε γράψει ο Γιώργος Ζαμπέτας!
- Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook