Αιχμηρή ανακοίνωση «φωτογραφίζοντας» την Opinion Poll εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Σαλαμίνα διεμήνυσε ότι το εκλογικό διακύβευμα είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. «Το δικό μου αξιακό σύστημα έχει μία επιταγή μέσα του. Δεν θα χαρίσουμε την πατρίδα μας στη δεξιά. Δεν θα χαρίσουμε το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το σύνθημα μου» υπογράμμισε.

Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός τονιζει ξανά από τα Χανιά ο Γιώργος Παπανδρέου. «Θέλουμε ξανά να φέρουμε την αξιοσύνη και την αξιοπρέπεια στη χώρα μας μέσα από την ισχυρή, δημοκρατική, ανανεωμένη παράταξή μας» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Μετά από μια ισχυρή λαϊκή εντολή θα εξετάσουμε το ζήτημα των συνεργασιών, υπογραμμίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός. Όχι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ που βολεύονται με τον έναν ή με τον άλλον» υπογράμμισε.

Αιχμηρή ανακοίνωση «φωτογραφίζοντας» την Opinion Poll εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

«Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά (…) Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ούτε πρόκειται να ζητήσω από κανέναν τη στήριξη αν περάσω στον δεύτερο γύρο, ούτε πρόκειται να δώσω σε κανέναν στήριξη αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο» πρόσθεσε ο Χάρης Καστανίδης, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε πως «προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει το Κίνημά μας πρωταγωνιστής ξανά. Η αυτονομία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τα επόμενα βήματα».

Ο Παύλος Γερουλάνος πραγματοποίησε περιοδεία σε Θήβα, Αλίαρτο, Λιβαδειά και Λαμία.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook