Άνοιξαν  στις 7 το πρωί οι κάλπες για την εκλογή νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής σε 840 εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου ζουν απόδημοι Έλληνες.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το βράδυ, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί μικρής διάρκειας παράταση με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ).

Οι κάλπες σε 818 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής και θα μπορεί να ψηφίσει όποιος πολίτης επιθυμεί, είτε είναι μέλος είτε φίλος του κόμματος, καταβάλλοντας ως εισφορά 3 ευρώ.

Μπορούν επίσης να ψηφίσουν και 17ρηδες που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2004 και είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους.

Για να δείτε που ψηφίζετε μπορείτε να επισκεφτείτε το www.kinimaallagis.gr ή να καλέσετε στο 210 3665 000.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ψηφίσει στη Μεταμόρφωση, ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ταύρο, ο Χάρης Καστανίδης στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν υποχρεωτικά θα φορούν μάσκα όσο βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο. Καλό είναι να τηρούν τις αποστάσεις και να αποφεύγουν το συνωστισμό καθώς μέχρι να ψηφίσουν θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο.
 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook