Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Οι δυο μονομάχοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου ενόψει της κάλπης την Κυριακή.

Το ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του θα επιστρέψουν εφόσον εκλεγεί τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

«Η δική μου πρόταση είναι ότι και το όνομά μας να έχουμε και το σύμβολό μας να έχουμε και το ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει, και ο ήλιος θα υπάρχει, και συμπαράταξη θα είμαστε για να μη θεωρηθεί κανείς ότι τον διώχνουμε με την προσπάθεια που κάνουμε την επόμενη μέρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην τελική μάχη της Κυριακής, ενώ απαντώντας στις αιχμές του συνυποψήφιου του για παλαιοκομματισμό και ηλιακή ανανέωση ανέφερε ότι επιθυμεί μια ειρηνική νίκη

«Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας είναι πληγωμένη από ακραίες εσωτερικές συμπεριφορές τα προηγούμενα χρόνια. Το πληρώσαμε και κέρδισαν απ’ αυτό οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Δεν πρόκειται να ακολουθήσω κανέναν δρόμο έντασης δε θα μπω σε πεδίο έντασης πεδίο αντιπαράθεσης. δε θα πω γιατί οι πολίτες να μην ψηφίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου θα πω γιατί θέλω οι πολίτες να μου δώσουν τη δυνατότητα και να με ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή. Η ανανέωση είναι ηλικιακή, δεν είναι μόνο ηλικιακή πάνω απ’ όλα είναι θέμα πολιτικού ήθους, προγράμματος, θέσεων, απόψεων για την πατρίδα».

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου ανεβάζει κατακόρυφα του τόνους.

Οι δύο μονομάχοι διαφωνούν και για το θέμα του debate, καθώς ο κ. Ανδρουλάκης επιθυμεί να γίνει debate με τους ίδιους όρους που έγινε στον πρώτο γύρο, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει θεματικό debate με περισσότερο χρόνο απάντησης και δυνατότητα περισσότερων από μία ερωτήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης δεν έχει ταχθεί στο πλευρό υποψηφίου.

Κλειστά τα χαρτιά του κρατούν προς ώρας και οι Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook