Κριτική άσκησε ο υφυπουργός Παιδείας στον ΣΥΡΙΖΑ, μ ε αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα τρικάκια έξω από το γραφείο της Νίκης Κεραμέως...

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς μάσκα», με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Σμυρνή, ο κ. Συρίγος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι σε αυτούς που την επόμενη φορά θα κάνουν κάτι πιο βίαιο. Εδώ, υπάρχει μόνο μία απάντηση: καταδίκη. Οι ειρωνείες δεν έχουν θέση στο πολιτικό σύστημα. Χρειάζεται προσοχή στο πώς αντιμετωπίζει αυτά τα περιστατικά το πολιτικό σύστημα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«”Επίθεση” με… τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι μεταδίδει η ΕΡΤ. Μήπως και με κομφετί; Τουλάχιστον η ίδια η υπουργός την αποκάλεσε “παρέμβαση”. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στη σκληρά δοκιμαζόμενη -στη χώρα μας- ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο

Ο κ. Συρίγος παραδέχεται ότι το κομμάτι του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που αφορά την πανεπιστημιακή αστυνομία δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους πρυτάνεις, ωστόσο, όπως είπε: «Πρέπει να τελειώσει το θέμα της ασφάλειας που υπάρχει στα ΑΕΙ».

Ερωτηθείς για τους «αιώνιους» φοιτητές, απάντησε: «Πόσα χρόνια πρέπει να περιμένει κάποιος για να κάνει την 5η ή την 6η Δημοτικού; […] Κάποιοι φοιτητές έχουν ξεχάσει και ότι είναι στο πανεπιστήμιο!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook