Για τη μεγάλη μάχη που δίνει εδώ και λίγους μήνες με τον καρκίνο, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη η Ντόρα Μπακογιάννη. «Αυτή η χρονια μου έφερε μια κατραπακιά». είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

«Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά, κάνω τις θεραπείες μου, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα».

Με ενα tweet πριν απο περίπου 2 μήνες συγκλόνισε το ελληνικό πανελλήνιο. Ψύχραιμη, δυναμική αλλα και αποφασιστική όπως σε κάθε μάχη της έτσι και σε αυτή με τον καρκίνο. Η Ντόρα Μπακογιαννη μίλησε για την περιπέτεια υγείας της που με γενναιότητα αντιμετωπίζει στην εκπομπή του Μega και τη Νικη Λυμπερακη

«Σαν και μένα είναι άλλοι 500 κάθε χρόνο με πολλαπλό μυέλωμα. Το μήνυμα ότι παιδιά πάμε καλά μου το δίνουν εκείνοι και τους το δίνω και εγώ και ταυτόχρονα η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο και τον καταπολεμούν με μεγάλη επιτυχία. Η επιστήμη σήμερα έχει κάνει άλματα. Όταν το είπα, ήρθαν κι άλλοι βουλευτές και μου είπαν πως το πέρασαν και εκείνοι. Πραγματικά, δεν το ήξερα. Υπάρχει μια αντίληψη στην κοινωνία που λέει ότι δεν πρέπει να μιλάς για αυτά, ειδικά αν είσαι πολιτικός θα σε θεωρήσουν τελειωμένο».

Η έμπειρη πολιτικός δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της ώστε να σταματήσει ο καρκίνος να είναι ταμπού στη χώρα μας και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που αρκετοί άνθρωποι παραδειγματίστηκαν και μιλούν γιαυτο χωρίς να φοβούνται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook