Σπίρτζης: Aστυνομικοί διατάσσονται να ακυρώσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν
Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστου Σπίρτζη:
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε, για μια ακόμη φορά, την «αγάπη» και την ειλικρινή «φροντίδα» της στους εργαζόμενους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με έγγραφο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί διατάσσονται να ακυρώσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό προστασίας από τον κορωνοϊό όπως προβλέπεται για όλους τους πολίτες, μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr.
Στο έγγραφο διατάσσονται οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΣ να περιμένουν «διαταγάς» και την “(waiting list)”, ως επεξηγηματική παρένθεση στον όρο «λίστα αναμονής» για να το καταλάβουν όλοι …
Οι αστυνομικοί, διατάσσονται με τον πλέον επίσημο τρόπο να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη χωρίς καμία προστασία τόσο των ίδιων όσο και των πολιτών με τους οποίους συναναστρέφονται καθημερινά.
Ούτε ο μακρύς κατάλογος των κρουσμάτων στο σώμα, ούτε οι νεκροί από κορωνοϊό αστυνομικοί έπεισαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι πρέπει να μεριμνήσει για τον εμβολιασμό τους, ως μία από τις κατηγορίες εργαζομένων που έρχονται καθημερινά σε συνεχή επαφή με τους πολίτες.
Είναι να μην πέσει κανείς στον «έρωτα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη…»
Ολες οι Ειδήσεις
- Ράδιο Αρβύλα: Το σατιρικό βίντεο για την αποπομπή της Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Την αποχαιρετούμε όπως της αξίζει
- Τζέιμς Καφετζής: Νόμιζα ότι ήμουν υγιής και τώρα είμαι καρδιακός, ευπαθής ομάδα
- Δημοσκόπηση Οpinion Poll: Στο 30,3% η ΝΔ, στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ με 3,6% διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, μπαίνει στη Βουλή ο Κασιδιάρης
- Άδωνις Γεργιάδης για το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας στην Πάρο: «Το παρέλαβα χρέπι, το κάναμε καινούργιο, αλλά η φασαρία – φασαρία, .ο ορισμός της Συμμορίας της Μιζέριας» (βίντεο)
- Άγγελος Λάτσιος: Ταξίδι στο παραμυθένιο Εδιμβούργο με την αδελφή του, Λάουρα Λάτσιου
- Τραμπ για Γκιλφόιλ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου, έβγαινε με το γιο μου πριν από πολύ καιρό»
- Γκιλφόϊλ: Αποπέμφθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ με απόφαση Τράμπ – Το δημοσίευμα που την «έκαψε» – «Ψευδείς οι κατηγορίες, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου», λέει η ίδια
- Κίμπερλι Γκιλφόϊλ: « Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, θα υπερασπιστώ το όνομα και τη φήμη μου, ο Θεός να ευλογεί τον πρόεδρο Τράμπ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook