Οικονόμου: Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Πάμε σε εκλογές το 2023»
Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας κλήθηκε να μιλήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
Σχετικά με την καταγγελία 24χρονης για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας».
Ερωτηθείς για το περιστατικό σε ταβέρνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ανέφερε πως είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. «Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξελίσσεται μια ενορχηστρωμένη επίθεση, την οποία υποστηρίζει και ο Τσίπρας».
«Πάνε ορισμένοι να δημιουργήσουν ένα σκηνικό, να δηλητηριάσουν, να διχάσουν για να ικανοποιήσουν τις δικές τους καθεστωτικές αντιλήψεις και παλαιοκομματικές απόψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, όσο κι αν δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το ζήτημα με την Τουρκία, σχολίασε: «Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική.»
Τέλος, ανέφερε πως η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες. Η στήριξη θα είναι διαρκής και στην ενεργειακή κρίση, όπως και στην υγειονομική.
«Πάμε σε εκλογές το 2023», είπε ερωτηθείς σχετικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Pizza Fan: To colpo grosso» με τις «κερασμένες» πίτσες, η φοροδιαφυγή των 25 εκατ. ευρώ και η καταγγελία πρώην εργαζόμενου που ξεσκέπασε την απάτη
- Σκάνδαλο στημένων αγώνων στο μπάσκετ: Αρχίζουν οι απολογίες – Πρώτος ο πρώην διαιτητής Παπαπέτρου – «Έχω όλα τα παραστατικά», λέει για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι του
- Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας 1-0: Οι Πειραιώτες έκαναν το 3/3 στο Europa League με ήρωα τον Γκονζάλες
- ΟΦΗ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-2: Ο Χόφμαν υπέγραψε το “διπλό” στην Κρήτη
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30% η ΝΔ και δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15%, στο 13% το ΠΑΣΟΚ, δέκα κόμματα στη Βουλή!
- Δημοσκόπηση Pulse: Στο 30% η ΝΔ, στο 16,5% η ΕΛΑΣ, στο 13% το ΠΑΣΟΚ – Αυτοδυναμία θέλει το 43%
- Καϊράτ – Παναθηναϊκός 1-5: Άλμα για τους «16» με μπαλάρα από το Αλμάτι
- Εξιτήριο παίρνει ο Γιώργος Κώτσηρας από το Ιπποκράτειο, υπεβλήθη σε στεφανιογραφικό έλεγχο με φυσιολογικά ευρήματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook