Οικονόμου: Δημοκρατική εκτροπή το άρθρο Τσίπρα στο Documento

Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζει το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στο Documento.
Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου:
«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει ενσυνείδητα, με ένα εξαχρειωμένο και επικίνδυνο για τη δημοκρατία μας άρθρο του στο Documento, να στηρίξει πολιτικά και ηθικά την επίθεση Πολάκη στην ελληνική δικαιοσύνη, με αφορμή την κλήση του κ. Βαξεβάνη προκειμένου να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για μια σειρά από σοβαρές αξιόποινες πράξεις. Με τον τρόπο αυτό πλήττει άμεσα το σκληρό πυρήνα της ελληνικής Πολιτείας: τη νομοθετική, την εκτελεστική και τη δικαστική εξουσία. Οι απόψεις του δεν ταιριάζουν με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας φιλελεύθερης και δημοκρατικής χώρας και συνιστούν εκτροπή. Επικίνδυνοι δεν είναι όσοι εμπιστεύονται και τιμούν τους θεσμούς. Επικίνδυνοι είναι οι νοσταλγοί του γκαιμπελικού “θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει”. Μετά το καλοκαίρι του 2015 όλοι ξέρουν για το τι είναι ικανός ο κ. Τσίπρας. Επιχείρησε να δημιουργήσει καθεστώς, εργαλειοποιώντας τους θεσμούς σε βάρος της συνταγματικής τάξης. Οι θεσμικές άμυνες της Δημοκρατίας μας και κυρίως η ελληνική κοινωνία του έκλεισαν το δρόμο. Αυτό που δεν συνέβη με την «πρώτη φορά αριστερά», δεν θα συμβεί ποτέ στο μέλλον».
Oλόκληρο το άρθρο Τσίπρα ΕΔΩ
Ολες οι Ειδήσεις
- H μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της PULSE – Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 19.45
- Τα πιο απολαυστικά ραντεβού είναι πάντα αυτά του Σαββατοκύριακου! Πρεμιέρα το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου
- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» – Απόψε, εκτάκτως στις 18:00
- ΥΠΕΞ για «Πίρι Ρέις»: Παρακολουθούμε στενά την πορεία του – Η Ελλάδα διασφαλίζει τα κυριαρχικά της δικαιώματα
- Νέα τουρκική NAVTEX – Ζητά την «αποστρατικοποίηση» 23 ελληνικών νησιών
- Η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η σύζυγός του, Μαράϊα
- Τα πρώτα βίντεο από την έφοδο των IDF στην πόλη της Γάζας – «Εξαλείφουμε τρομοκράτες», λέει το Ισραήλ – Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των Παλαιστινίων
- Λοβέρδος για την προσχώρηση του στη ΝΔ: Υπηρετώ την επιλογή της σταθερότητας – Δεν θα ανοίξω βεντέτα με το ΠΑΣΟΚ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook