Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , είχε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να συμφώνησε στην ενίσχυση της λίστας της ΝΔ στην περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας, για την οποία ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από τον καιρό που ήταν στην κυβέρνηση.

Έτσι ο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, θα είναι στις επικείμενες εθνικές εκλογές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και θα διεκδικήσει την επιστροφή του στη Βουλή στην περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας.

Παρά την απομάκρυνση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προ έξι μηνών, οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν διαταράχθηκαν ποτέ, τουναντίον υπήρχε πάντα δίαυλος επικοινωνίας. Κρίσιμο ρόλο για την αδιατάρακτη σχέση είχε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος ανέλαβε και την πρωτοβουλία εδώ και περίπου ένα δεκαπενθήμερο, προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα ο κ. Χρυσοχοΐδης στον εκλογικό σχεδιασμό της ΝΔ.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα, που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι από τις κυρίαρχες επιλογές και εμφανίζεται ως ακλόνητο φαβορί για την εκλογή του στη Βουλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook