Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φωτογραφία...

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν αυστηρά μέτρα, να αποφύγουν τις επαφές με συγγενείς και φίλους και να κλειστούν στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα.

Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, οι αποστάσεις και ο σεβασμός στα μέτρα και στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχουν καραπατηθεί…

Μεταξύ άλλων στο φαγοπότι, που σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε μία ώρα, παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, προκάλεσε από την αρχή αντιδράσεις, καθώς έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρωτοφανές μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα. Παράλληλα, δεκάδες άτομα συνόδευαν τον κ. Μητσοτάκη στην περιοδεία του σε ένα νησί που είναι μέχρι στιγμής υγειονομικά ασφαλές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook