Τον αποτροπιασμό του «για τη φρίκη των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά αμάχων» στην πόλη Μπούκα, κοντά στο Κίεβο, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ακόμη ότι «οι δράστες πρέπει να λογοδοτήσουν. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού αναφέρει: «Τρομοκρατημένος από τη φρίκη των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά αμάχων στην Μπούκα. Οι δράστες πρέπει να λογοδοτήσουν. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας».

Παγκόσμια η κατακραυγή για τη σφαγή στην Μπούκα

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την Μπούκα προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ, αλλά ταυτόχρονα και τη διεθνή κατακραυγή.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν στους δρόμους της ουκρανικής κωμόπολης που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο, μετά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την περιοχή.

Την ίδια ώρα, νέες κυρώσεις ετοιμάζεται να επιβάλλει η Δύση σε βάρος της Ρωσίας μετά τη σφαγή στην Μπούκα του Κιέβου, όπου εκατοντάδες πτώματα κείτονται στους δρόμους και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αποτροπιασμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook