Συνεχίζονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την εκλογή του προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ , ενώ μέχρι αυτή την ώρα έχουν ήδη ψηφίσει 100.000 πολίτες και συνεχίζεται η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που επιβλέπουν την εκλογική  διαδικασία.

Έσπασε το φράγμα των 100.000 που ψήφισαν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (εγγεγραμμένοι σε τάμπλετ).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίζεται.

Εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, Κυριακή 15 Μαΐου 2022. Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο στη Καλλιθεα .
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εφόσον κριθεί απαραίτητο από τη ροή ψηφοφόρων που προσέρχονται στις κάλπες, θα δοθεί παράταση. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός είναι να κλείσουν οι κάλπες στις 8 το βράδυ.

Μαζική συμμετοχή σήμερα, Κυριακή, 15 Μαΐου, από τις 8 το πρωί στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , για την ανάδειξη Προέδρου και την ανάδειξη νέας Κεντρικής Επιτροπής.


Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, συνεχίζεται, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, έως τις 14:00 είχαν ψηφίσει 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ ακόμα «συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών». Επισημαίνουν ως ενδεικτικό, ότι η αναλογία παλαιών και νέων μελών είναι περίπου ένα προς δύο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook