Την απάντηση του στις επιθέσεις που δέχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσληψη της κόρης του στο Ελληνικό, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη λήξη της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος  στο θέμα της πρόσληψης της κόρης του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει «εγώ όπως ξέρετε έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα έχω αρμοδιότητα σε όλα τα super market. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε super market. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι. Δηλαδή το παιδί μου δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά στον ιδιωτικό τομέα. Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Μήπως στο εξωτερικό. Ούτε και εκεί καθώς είδαμε την κριτική σας για τα παιδιά του πρωθυπουργού. Αρα τα παιδιά μου δεν μπορούν αν δουλέψουν πουθενά».

«Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις εκτός πολέμου. Έχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε εχθροί. Αλλά ακόμα και εχθροί να είμαστε τα αφήνουμε απ έξω τα γυναικόπαιδα» σημείωσε ο ίδιος για να επανέλθει στο ζήτημα της κόρης του «Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα που κάνει την δική της ζωή. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook