Ανδρέας Σπυρόπουλος: Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με άνετη πλειοψηφία .
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, που είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, με μεγάλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, συγκέντρωσε 281 ψήφους σε σύνολο 319, ποσοστό δηλαδή 88%. Καταμετρήθηκαν 36 λευκά ψηφοδέλτια και 2 άκυρα.
Η δήλωση του Ανδρέα Σπυρόπουλου μετά την εκλογή του:
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τα μέλη της ΚΠΕ για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν. Η παράταξη είναι μπροστά σε νέους αγώνες, που θα μας καταστήσουν πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων. Με ένα νέο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, που θα δίνει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».
Ποιος είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος
Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη με μεγάλη πορεία στην παράταξη. Θεωρείται αυτοδημιούργητος, μηχανολόγος στο επάγγελμα ο οποίος ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά του χρόνια. Διατηρεί δικό του γραφείο στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Νίκο Ανδρουλάκη το 2004 στην Ξάνθη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Ο πρόεδρος του κόμματος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, περιέγραψε τον νεαρό πολιτικό ως αυτοδημιούργητο που χαίρει εκτίμησης μέσα στην παράταξη και μπορεί να πετύχει πάρα πολλά όπως απέδειξε και στον εργασιακό του βίο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς (2.258) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, κατά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αθλητική Κυριακή» με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη και τη Χριστίνα Βραχάλη: Η ιστορική εκπομπή επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1
- Λεωφορείο προσέκρουσε σε σπίτι στου Παπάγου – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες – «Ήταν σαν βόμβα», λένε κάτοικοι
- Αργυρός – Νίκα: Ονειρεμένες διακοπές στο Costa Navarino – Φωτογραφίες
- Λευκός Οίκος: Οι φωτογραφίες από το Οβάλ Γραφείο με τον Τράμπ και τους Ευρωπαίους ηγέτες – «Ο δάσκαλος και οι μαθητές», τα σχόλια
- Φωτιές: Μόνο φέτος κάηκαν 454.000 στρέμματα γής στην Ελλάδα και 9.000.000 στρέμματα στην Ευρώπη
- Έξαλλη η Εριέττα Κούρκουλου για τη μη αδειοδότηση του Κέντρο Τοκετού: «Οι υπεύθυνοι να πάνε να κάνουν τον ίδιο εξονυχιστικό έλεγχο στα μαιευτήρια»
- «Δεν υπάρχει περίπτωση οι Ουκρανοί να εμπιστευτούν τον Πούτιν στις ειρηνευτικές συνομιλίες», λέει βουλευτής
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συμμετέχει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook