Νέα επίθεση στην Ελλάδα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επανέλαβε απειλές για επανάληψη των όσων έγιναν κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Στείλαμε το μήνυμά μας για τις εξελίξεις στο Αιγαίο από τη Σμύρνη όπου παρακολουθήσαμε την άσκηση Efes 2022. Γνωρίζουμε καλά τα παιχνίδια που παίζει σε βάρος της Τουρκίας η κακομαθημένη Ελλάδα», είπε  ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του AKP.

Ο Ερντογάν είπε «κακομαθημένη» την Ελλάδα και τόνισε πως έχει «ξαμολυθεί» από άλλους.

«Βάζουν την Ελλάδα να μας επιτίθεται. Αν δεν αλλάξει μυαλά, όπως και στο παρελθόν, θα υποστεί και τώρα τα ίδια», είπε αναφερόμενος για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες στη Μικρασιατική Καταστροφή, «Η Ελλάδα κάνει σόου αλλά δεν μπορεί να πάει μπροστά με μια τέτοια νοοτροπία».

«Όπως γνωρίζετε, οι κομπάρσοι που είναι πιο κουρασμένοι, φθαρμένοι, χτυπημένοι, ακόμη και σπασμένα χέρια και φτερά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το όνομά τους δεν εμφανίζεται ποτέ στη σκηνή. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν. Αν επιμείνει στο λάθος, αυτό θα ακολουθήσει».

«Θα πούμε “ναι” στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους», συνέχισε οΕρντογάν, σε ακόμη μια “μπηχτή” για την Ελλάδα, αφού η Τουρκία μας κατηγορεί ότι εκπαιδεύουμε τρομοκράτες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook