Ηλιόπουλος: «Ο κ. Οικονόμου κάνει ότι δεν κατανοεί πως το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό με τη βούλα της Δικαιοσύνης»
«Τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια σε υπουργούς της ΝΔ θα διευκρινιστούν» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.
«Ο κ. Οικονόμου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό με τη βούλα της Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.
«Δεν καταλαβαίνει ότι το παραμύθι της δήθεν σκευωρίας μένει πλέον ως επιχείρηση συγκάλυψης και διώξεων πολιτικών αντιπάλων, δικαστών και δημοσιογράφων», επισημαίνει, προσθέτοντας ότι «τα “αδιευκρίνιστα” εκατομμύρια σε υπουργούς της ΝΔ που εντόπισαν οι εισαγγελείς, θα διευκρινιστούν». «Ο κ. Οικονόμου αποδεικνύει ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης που καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, βρίσκεται ο ίδιος με εντολή Μητσοτάκη», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Η πλήρης δήλωση:
«Ο κ. Οικονόμου αντί να παραιτηθεί μετά τα συνειδητά ψέματα, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.
Δεν καταλαβαίνει:
-ότι με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου κατέρρευσε το φιάσκο της δήθεν σκευωρίας της Novartis.
-ότι πλέον με τη βούλα της Δικαιοσύνης το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και αληθείς οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.
-ότι το παραμύθι της δήθεν σκευωρίας μένει πλέον ως επιχείρηση συγκάλυψης και διώξεων πολιτικών αντιπάλων, δικαστών και δημοσιογράφων.
-ότι τα «αδιευκρίνιστα» εκατομμύρια σε υπουργούς της ΝΔ που εντόπισαν οι εισαγγελείς, θα διευκρινιστούν.
Ο κ. Οικονόμου βαφτίζοντας πολιτικό σχόλιο τα fake news, αποδεικνύει ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης που καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, βρίσκεται ο ίδιος με εντολή Μητσοτάκη
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αν δεν υποκύψεις δεν θα κάνεις καριέρα», έλεγε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στον 21χρονο που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά
- Νίκος Παππάς: Παραμένει άφαντος για να μην συλληφθεί μετά τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου στο Στρασβούργο – Ο Νίκος Γιαννόπουλος περιγράφει την επίθεση – Βίντεο
- Παραδόθηκε στην Καλαμάτα o 30χρονος που αναζητούνταν για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
- Ένταση στην Εξεταστική: Τα επεισόδια Κωνσταντοπούλου με Λαζαρίδη και Σκέρτσο, οι βιντεοσκοπήσεις και οι αιχμές κατά συζύγων (βίντεο)
- Δημοσκοπήσεις: Από 15,1% μέχρι 16,1% το προβάδισμα της ΝΔ –Υπερ των αγροτών οι πολίτες -Αρνητική «ψήφος» σε Τσίπρα και Σαμαρά
- Γιάννης Στάνκογλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του – Βίντεο
- Η ανάρτηση “φωτιά” από τον άνδρα που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
- Αλεξανδρούπολη : Ανακοπή καρδιάς από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook