Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια με την τελευταία επιθυμία που είχε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη που πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της, ωστόσο υπήρξε ένα «θρίλερ» καθώς θεωρήθηκε απαραίτητη υπογραφή συγγενικού της προσώπου για το Ληξιαρχείο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σούρας, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της να αποτεφρωθεί σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού».

Σύμφωνα με το ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα ξεπεράστηκαν τελικά όλα τα προβλήματα που είχαν προκύψει και έτσι θα εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της αγαπημένης ηθοποιού.

Συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η αποτέφρωση όπως η ίδια επιθυμούσε.
«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά… Ψυχή μου…» έγραψε ο Δημήτριος Σούρας στο Facebook .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook