Κλέλια Ρένεση: Ξεσπάει κατά Μητσοτάκη και Μενδώνη – «Γιατί τόση συγκάλυψη;»
Η γνωστή ηθοποιός κατηγορεί την κυβέρνηση για «συγκάλυψη» των καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης
Η γνωστή ηθοποιός απευθύνεται κι αυτή μετά τη Ζέτα Δούκα, τόσο στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητά να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι φορείς.
«Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;» ρωτάει απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναρωτιέται καυστικά «γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε; Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:
«Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδωνη και ο πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το «δημόσιο συμφέρον» που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον, αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς -διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;
Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα «εγκαταστήσετε» και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση .
Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό «δημόσιο συμφέρον» κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα @zetadouka στην επιστολή της.
Συμφωνώ κ προσθέτω: Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε;
Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι».
https://www.facebook.com/Klelia.Renesi.Official/posts/3852771121450036
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook