Κλέλια Ρένεση: Ξεσπάει κατά Μητσοτάκη και Μενδώνη – «Γιατί τόση συγκάλυψη;»
Η γνωστή ηθοποιός κατηγορεί την κυβέρνηση για «συγκάλυψη» των καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης
Η γνωστή ηθοποιός απευθύνεται κι αυτή μετά τη Ζέτα Δούκα, τόσο στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητά να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι φορείς.
«Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;» ρωτάει απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναρωτιέται καυστικά «γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε; Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:
«Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδωνη και ο πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το «δημόσιο συμφέρον» που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον, αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς -διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;
Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα «εγκαταστήσετε» και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση .
Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό «δημόσιο συμφέρον» κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα @zetadouka στην επιστολή της.
Συμφωνώ κ προσθέτω: Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε;
Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι».
https://www.facebook.com/Klelia.Renesi.Official/posts/3852771121450036
Ολες οι Ειδήσεις
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
- J2US -10οlive – Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ έρχεται το Σάββατο 2 Μαίου – O Νίκος Μακρόπουλος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα απογειώσει τη βραδιά!
- Νικόλας Ραπτάκης για Άννα Βίσση: «Την έχω στην καρδιά μου – Ήταν από κοινού απόφαση να χωρίσουμε επαγγελματικά» (βίντεο)
- Έξαλλος ο Δουδωνής με Κωνσταντοπούλου: «Δεν δέχομαι μομφή» – «Μη μου χτυπάτε τα χέρια σας» φώναζε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook