Για μία ακόμη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διοργάνωσε μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας, στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας.

Το σπουδαίο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στήριξαν αγαπημένοι καλλιτέχνες. Σε μία ξεχωριστή εμφάνιση, η Κατερίνα Στανίση.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Θανάσης Πάτρας, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης και τους πλαισίωσε η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ως εκπρόσωπος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος παρέδωσε στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επιταγή 10.000 ευρώ για τα συσσίτια των φτωχών συμπολιτών μας, καθώς επίσης και 4 επιταγές για την μισθοδοσία Δεκεμβρίου ισάριθμων ιεροδιακόνων , με τις οποίες ο κ. Μαρινάκης έχει διαθέσει πάνω από 300.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια.

«Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης για την ανακούφιση των φτωχών προσφέρει κάθε μήνα στο Δήμο Πειραιά χαρτοκιβώτια με τρόφιμα που τα τελευταία χρόνια όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δήμαρχος Πειραιά, ανέρχεται στο ποσό άνω των 500.000 €», δήλωσε ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Ραδιομαραθώνιος αγάπης
Αύριο, συντονιζόμαστε και στηρίζουμε τον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm μέσα από την τηλεόραση του MEGA.

Από τις εννέα το πρωί έως τις έντεκα το βράδυ η συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας «ταξιδεύει» σε ολόκληρη την Ελλάδα και με ζωντανές συνδέσεις θα καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στο μεγάλο αυτό προσκλητήριο αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας, αρωγός και ουσιαστικός συμπαραστάτης στέκεται η τηλεόραση του MEGA μέσα από σειρά δράσεων. Οι ενημερωτικές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού θα συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Το μικρόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας θα φιλοξενήσει τις ευχές πολλών Μητροπολιτών αλλά και γνωστών καλλιτεχνών, ενώ συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook