Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο ο αναπάντεχος θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή μετά από πτώση στο σπίτι του στο Πήλιο.

Τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν χτές στο βράδυ στο εξοχικό σπίτι στο Πήλιο όπου είχε πάει ο Νότης Μαυρουδής μαζί με τη σύζυγο του για τις γιορτές και θα γύριζε στην Αθήνα αύριο Πέμπτη , ενώ μέσω facebook κανόνινιζε να βρεθεί με φίλους του για να τους δείξει την καινούργια του δουλειά.

Η μοίρα όμως τον πρόλαβε καθώς ο Νότης Μαυρουδής χτες το βράδυ ενώ έκανε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι του έπεσε από ύψος τριών μέτρων, χτύπησε στην αυλή πάνω σε μια πέτρα στο κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Δύο μέρες πριν ο Νότης Μαυρουδής είχε κάνει μια ανάρτηση για το νέο έτος , αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια με πανδημία και πολέμους και έγραφε μεταξύ άλλων:

«Όμως αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά, στη ζωή δεν υπάρχουν δ ε δ ο μ έ ν α• αυτά ανατρέπονται εύκολα…»

Δείτε την ανάρτηση του Νότη Μαυρουδή 

Η ανάρτηση του γιού του Χάρη

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας Νότη Μαυρουδή ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας» έγραψε στο Facebook ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις