Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξανθόπουλο με πλήθος κόσμου στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλό κόσμος παραβρίσκεται στην πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου , που έφυγε από τη ζωή σε ηλίκια 89 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα υγείας.

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του και στη συνέχεια η σορός του θα αποτεφρωθεί καθώς, τελικά, δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο σπίτι του στην Παιανία.

Τραγικές φιγούρες η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Εριφύλη, που αποχαιρετά τον άντρα που αγάπησε και είχε στο πλάι της για 50 χρόνια, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που οι παρευρισκόμενοι φώναξαν «Αθάνατος» και χειροκρότησαν με δάκρυα στα μάτια όταν έφτασε η σορός. Μεταξύ άλλων, στην κηδεία δίνουν το «παρών» η Άννα Φόνσου, η Μαίρη Βιδάλη, ο Γιάννης Μπουρνέλης.

Η επιθυμία της οικογένειάς του
Η οικογένειά του έχει εκφράσει την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook