«35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»: Sold Out στο Μέγαρο – Επαναλαμβάνεται η συναυλία στις 11/2
Ένα κατάμεστο Μέγαρο γεμάτο μουσικές, συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις με τα συμφωνικά έργα του Στέφανου Κορκολή και τις διαχρονικές επιτυχίες του.
Είναι πολύ δύσκολο να περιγραφτεί με λέξεις αυτό που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Sold Out συναυλία του Στέφανου Κορκολή για τα 35 του χρόνια στην ελληνική και παγκόσμια μουσική, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν εξ ολοκλήρου στην Axion Hellas.
Ένα κατάμεστο Μέγαρο γεμάτο μουσικές, συναισθήματα και πολλές συγκινήσεις με τα συμφωνικά έργα του Στέφανου Κορκολή και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Η μαγική συναυλία του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα θα επαναληφθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.
Ο Στέφανος Κορκολής συνέπραξε με την Φιλαρμόνια ορχήστρα Αθηνών, στην διεύθυνση της οποίας ήταν ο Αναστάσιος Συμεωνίδης και αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Σοφία Μανουσάκη, τον Πάνο Μουζουρακη και σολίστ τον Θανάση Πολυκανδριώτη όπου ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση το κονσέρτο για μπουζούκι , πιάνο και ορχήστρα που είχε γράψει ο συνθέτης για εκείνον το 1987. Οι συμπράξεις του Στέφανου Κορκολή με την ορχήστρα όπως ήταν φυσικό μάγεψαν ενώ χάρισαν και κάποια νέα ακούσματα στα έργα και τις επιτυχίες του.
Απολαύστε βίντεο και φωτογραφίες της βραδιάς : ……
«35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
11 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο
Παραγωγή Λυκόφως ΑΜΚΕ
Συμμετέχουν οι μουσικοι
Κωστής Πυρενης : κιθάρες
Αχιλλέας Διαμαντης : κιθάρες
Ρολη Γιαμοπουλου : drums
Βικτωρ Κουλουμπης : ηλ & ακουστικό μπάσο
Βασιλης Δεφιγγος : σαξοφωνο
Σαββας Ρακιντζάκης : ακορντεόν – πλήκτρα
Μπουζούκι: Θανάσης Πετρέλης
Ηχοληψία: Ανδρέας Γεωργαλής, Δημήτρης Δημητριάδης, Αντώνης Μωραΐτης
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Πράσινο «τρένο» για οκτάδα!
- Χάποελ Μπερ Σεβά – ΟΦΗ 0-2: Διπλή «μπαλωθιά» και δεύτερη νίκη για τους Κρητικούς στο Europa League
- Ρώσοι εξτρεμιστές πίσω από τις απειλές για βόμβες σε πτήσεις ανά την Ευρώπη: Υπογράφουν ως «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους»
- Στον ΣΠΟΡ FM TV του Γιάννη Αλαφούζου το πακέτο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων ποδοσφαίρου με €330 εκατ. για 4 χρόνια
- Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτιαξε τορτελίνια – «Αυτό είναι άψητο, σαν αντίδωρο είναι», η αντίδραση του Γιώργου Γεροντιδάκη όταν δοκίμασε (βίντεο)
- Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν δώσαμε τόση έκταση στη δικαίωσή του και είναι άδικο, εγώ θα ήθελα να τον ξαναδώ στο θέατρο (βίντεο)
- Ζωγράφου: Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη: Φοιτητής έχει τυλιχτεί στις φλόγες από ρίψη μολότοφ και τρέχει να σωθεί
- EXT V-LIFT: Η φιλοσοφία της φυσικής ανανέωσης σε μια πιο εκτεταμένη προσέγγιση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook