«Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή από το θάνατο της σπουδαίας Τίνας Τέρνερ

Η διάσημη τραγουδίστρια Τίνα Τέρνερ πέθανε σε ηλικία 83 ετών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός Τύπου της.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός της, ο οποίος ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως «έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για την υγεία της».

Σε ανακοίνωσή του ανέφερε «Η Τίνα Τέρνερ, η «Βασίλισσα του Rock’n Roll» πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Kusnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

«Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Γεννημένη στις ΗΠΑ η σταρ ήταν μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες ροκ, γνωστή για το χάρισμά της στη σκηνή αλλά και ερμηνεύτρια μιας σειράς διαχρονικών στο σήμερα επιτυχιών.

Η κηδεία της θα γίνει σε στενό κύκλο, σύμφωνα με τη Mirror, με φίλους και συγγενείς.

Η Τίνα Τέρνερ γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί των ΗΠΑ. Το πραγματικό της όνομα ήταν Άννα Μέι Μπούλοκ.

Έγινε γνωστή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος « Ike & Turner Revue», όμως στη συνέχεια ακολούθησε σόλο πορεία.

Ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν τα «What’s Love Got To Do With It», «Private Dancer» και «Τhe Best». Πούλησε παραπάνω από 180 εκατ. άλμπουμ, ενώ κέρδισε 12 βραβεία Grammy.

Oι παγκόσμιες περιοδείες της ήταν πάντα sold out για παραπάνω από 30 χρόνια, ενώ θεωρούταν η πιο σκληρά εργαζόμενη γυναίκα στη σόουμπιζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook