Σπύρος Φωκάς: Στο Α΄Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του ηθοποιού – Στα λευκά η σύζυγος και η κόρη του (εικόνες)

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών έγινε η πολιτική κηδεία του Σπύρου Φωκά ενώ στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση.
Πρώτες στην κηδεία του ηθοποιού έφτασαν η σύζυγός του Λίλιαν και η θετή κόρη του, Κωνσταντίνα, ντυμένες και οι δύο με λευκά σακάκια.
«Μπαμπά άσε τα ψόφια, σήκω πάνω να χορέψουμε», έγραψε στο στεφάνι η θετή του κόρη ενώ το μληνυμα στο στεφάνι της συζύγου ήταν «δεν ξέρω πόσο σ αγαπώ»
Συγγενείς , φίλοι και συνάδελφοι έδωσαν το παρών στην η πολιτική κηδεία του Σπύρου Φωκά στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Ο Σπύρος Φωκάς τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας και έδινε , τη δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και διέμενε τους τελευταίους μήνες, έχοντας έρθει αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με σοβαρά αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα.
Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για αποτέφρωση, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, ενώ οι οικογένεια του ανακοίνωσε ότι επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η σύζυγός του, είχε περιγράψει τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι «έσβησε» μέσα στην αγκαλιά της: «Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και είχε την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» τόνισε η Λίλιαν Φωκά, μιλώντας στο MEGA.
Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Έφοδος της Αρχής για το «ξέπλυμα χρήματος» στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ – Στο στόχαστρο δέκα πρόσωπα
- Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Βόλτες στα ελληνικά νησιά με το σκάφος του παρουσιαστή – Το βίντεο από την Τήνο
- Χολαργός: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα – Είχε πετάξει μολότοφ, απειλούσε με βαλλίστρα – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
- Νεκρός στις Άλπεις 33χρονος ορειβάτης από την Πάτρα – Έπεσε στον «διάδρομο του θανάτου» του Mont Blanc
- Χολαργός: Άνδρας έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα – Πέταξε μολότοφ – Τραυματίστηκε αστυνομικός – Εκκενώνεται η πολυκατοικία – Σε εξέλιξη επιχείρηση εφόδου των ΕΚΑΜ
- ΤΖΟΚΕΡ: 20,4 εκατ. ευρώ αναζητούν νικητή – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το υψηλότερο τζακ ποτ όλων των εποχών
- Απάντηση Κομισιόν σε Γ.Αυτιά: Διπλασιασμός κονδυλίων για στέγαση και απλούστευση των διαδικασιών
- «Η Γη της Ελιάς»: Έρχεται ο Ε΄κύκλος της σειράς – Δείτε το καθηλωτικό τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook